T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ŞANLIURFA / HARRAN - Selalmaz İlkokulu

Selalmaz İlkokulu

Telefon
05064252973
Belgegeçer
0
WEB
https://selalmazilkokulu.meb.k12.tr
Adres
SELALMAZ KÖYÜ HARRAN/Ş.URFA
Vizyon
Her yerde ve her zaman başarılı olacak, geleceğe şimdiden hazır, 21. yüzyılın; Yaratıcı, Dünyaya uyumlu, Sorunlara çözüm getiren, Girişken, Yurtsever, Yüksek donanımlı, Üretken, Ahlaklı, Dinamik, Öğrenmeyi seven, Bireylerinin yetiştirildiği, Türkiye’nin önde gelen okulları arasında olmak ve uluslararası düzeyde adını duyurmak.
Misyon
Atatürk ilke ve düşüncelerini benimsemiş, Bireysel farklılıkların önemsendiği bir ortamda, Dünya’da ve Türkiye’de tercih edilen, ülke geleceğine olumlu katkılarda bulunacak, Üretken, Yaratıcı, Sorumluluk sahibi, Bilimsel düşünceyi ön planda tutan beyinleri; En gelişmiş öğretim yöntemleriyle birleştirilmiş, Teknoloji destekli, Yabancı dil ağırlıklı ve Dünya merkezli eğitim ile yetiştirmektir.
Başarılar
sportif ve kültürel faaliyetlere önem veriyoruz 21 yarışmada madalya almış bulunmaktayız. 3 plaket kazanılmıştır. Okulumuza yeni atanacak öğretmenlerin çalışkan enerjisi yüksek yarışmalara istekli olmasının önemi büyüktür.
Öğretmen :10
Öğrenci :213
Derslik :6
Kütüphane Kitap Sayısı :1500
Öğretim Şekli :tam öğretim (anasınıfı ikili öğretim)
Saatler
8:30-2:50
Isınma
kalorifer
Bağlantı
Yok
Yabancı Dil
ingilizce
Ulaşım
Öğretmen arkadaşların arabaları var birbirlerini getiriyorlar. Ulaşım sıkıntısı yaşanmıyor (güncel Nisan 2023) uzaklık 10 km. şuana kadar ulaşım problemi yaşayan olmadı
Servis Bilgisi
Öğrenci servisi var ama öğretmen servisi yok öğretmenler kendi arabalarıyla gelip gidiş yapıyorlar gelirken birbirlerini getiriyorlar.
Yerleşim Yeri
URFA-HARRAN-SELALMAZ KÖYÜ
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
ilçeye 10 km urfaya 55 km
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
İLÇEDE YAPILAN MÜSABAKALARA KATILIYORUZ
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır